Jeziki

Z znanjem tujih jezikov do pokemonov 2016

Na šoli nadaljujemo z delavnicami in predstavitvami za osnovnošolce. V petek, 25. novembra, smo gostili 52 osnovnošolcev s celjskih in okoliških šol, ki so našo šolo dodobra spoznali s pomočjo znanja tujih jezikov.

_

V angleščini so se namreč morali znati orientirati po šoli in najti pokestop, kjer so morali dokazati, da poznajo našo šolo. Na izžrebano vprašanje so morali znati odgovoriti v enem izmed štirih tujih jezkih, ki se jih pri nas dijaki učijo kot obvezni in kot drugi tuji jezik. Če so poznali pravilen odgovor, so prejeli pokemona.

_

IMG_2843_Lr_FB_2000

_

Kako jim je šlo? Glede na odziv so se odlično znašli na šoli, uolovili so vse pokemone, niso se pustili prestrašiti komisijam dijakov iz 4. d in 1. č, nekateri pa so bili tako zagnani, da so nabrali več pokemonov, kot je bilo treba.

_

Po tekmovanju smo za osnovnošolce pripravili še kratek kulturni program v Gimnazijki in jim podelili priznanja.

_

Dogajanje je spremljala tudi novinarska ekipa: Nika Gradišek (Kajuh Press): http://kajuh-press.splet.arnes.si/splosno/z-znanjem-do-pokemonov/ , Lara Bezgovšek (snapchat), Dejan Zvonar (fotoreporter), Tadej Počivavšek in Sebastjan Tkavc (Kajuh TV).

Dostopnost