Zimski športni dan za 1. in 2. letnik

V torek, 6. 3. 2018, bo zimski športni dan. Potekale bodo različne športne dejavnosti. Malica za dijake je odjavljena, če kdo želi, se lahko prijavi na malico in jo dvigne pred odhodom.

Smučanje za prvi letnik bo potekalo na Rogli. Odhod avtobusa bo ob 7.30 uri izpred stare avtobusne postaje (pri železniški postaji). Kdor že ima smučarsko karto, to javi profesorjem spremljevalcem ob prihodu na avtobus.

Smučanje za drugi letnik bo na Mariborskem Pohorju. Odhod avtobusa bo ob 7.30 uri izpred stare avtobusne postaje (pri železniški postaji). Kdor že ima smučarsko karto, to javi profesorjem spremljevalcem ob prihodu na avtobus.

Sankanje za 1. in 2. letnik bo na Mariborskem Pohorju. Odhod avtobusa bo ob 7.30 uri izpred stare avtobusne postaje (pri železniški postaji). S sabo imejte ustrezna nepremočljiva zimska oblačila in obutev ter sanke.

Pohod na Celjsko kočo za 1. in 2. letnik – zbor pohodnikov bo na šolski ploščadi ob 8. uri. Imejte primerno planinsko (nepremočljivo) obutev in oblačila. Priporočamo tudi pohodniške palice. Dijaki, ki ne boste imeli ustrezne obutve, se pohoda ne boste mogli udeležiti, zato boste športni dan nadomeščali na koncu šolskega leta.

Tisti, ki ste opravičeni in na športnem dnevu ne boste aktivno sodelovali, se ob 9. uri oglasite v šolski knjižnici.

 

Želimo vam prijeten športni dan!

Dostopnost