Zimski športni dan

V četrtek, 20. 2. 2020, bo zimski športni dan. Potekale bodo različne športne dejavnosti. Malica za dijake je odjavljena.

Smučanje na Rogli – odhod avtobusa bo ob 7.30 izpred stare avtobusne postaje (pri železniški postaji). Ne pozabite na obvezno opremo – čelado. Dijaki, ki že imate smučarsko karto, to javite profesorjem spremljevalcem ob prihodu na avtobus. Smučali bomo do 13.00. Prihod v Celje bo predvidoma okoli 14.30.

Sankanje na Rogli in tek na smučeh na Rogli – odhod avtobusa bo ob 7.45 izpred stare avtobusne postaje (pri železniški postaji). S sabo imejte ustrezna nepremočljiva zimska oblačila in obutev ter sanke. Smučali bomo do 12.30. Prihod v Celje bo predvidoma okoli 14.00.

Pohod po Mariborskem Pohorju  odhod avtobusa bo ob 8.00 izpred stare avtobusne postaje (pri železniški postaji). Imejte primerno pohodniško obutev in oblačila. Priporočamo tudi pohodniške palice. Dijaki, ki ne boste imeli ustrezne obutve, se pohoda ne boste mogli udeležiti, zato boste športni dan nadomeščali na koncu šolskega leta. Prihod v Celje bo predvidoma med 14.00 in 14.30.

Dijaki, ki ste opravičeni, se ob 8.45 uri javite v učilnici 20.

Želimo vam prijeten športni dan!

Dostopnost