Zimski športni dan

V torek, 12. 2. 2019, bo zimski športni dan. Potekale bodo različne športne dejavnosti. Malica za dijake je odjavljena, če kdo želi, se lahko prijavi na malico in jo dvigne pred odhodom.

Smučanje za prvi in drugi letnik na Mariborskem Pohorju – odhod avtobusa bo ob 7.30 uri izpred stare avtobusne postaje (pri železniški postaji). Dijaki, ki že imate smučarsko karto, to javite profesorjem spremljevalcem ob prihodu na avtobus.

Smučanje za tretji in četrti letnik ter tek na smučeh na Rogli – odhod avtobusa bo ob 7.30 uri izpred stare avtobusne postaje (pri železniški postaji). Dijaki, ki že imate smučarsko karto, to javite profesorjem spremljevalcem ob prihodu na avtobus.

Smučanje na Gerlitzenu – odhod avtobusa bo izpred dvorane Zlatorog ob 7.00 uri. Ne pozabite na osebni dokument!

Sankanje na Mariborskem Pohorju – odhod avtobusa bo ob 7.30 uri izpred stare avtobusne postaje (pri železniški postaji). S sabo imejte ustrezna nepremočljiva zimska oblačila in obutev ter sanke.

Pohod na Celjsko kočo:

  • četrti letnik – zbor pohodnikov bo na šolski ploščadi ob 8. uri,
  • prvi, drugi in tretji letnik – zbor pohodnikov bo na šolski ploščadi ob 8:30.

Dijaki, ki se boste udeležili pohoda, imejte primerno planinsko (nepremočljivo) obutev in oblačila, priporočamo tudi pohodniške palice. Dijaki, ki ne boste imeli ustrezne obutve, se pohoda ne boste mogli udeležiti, zato boste športni dan nadomeščali na koncu šolskega leta.

Dijaki, ki ste opravičeni, se ob 8. uri zglasite v računalniški učilnici pri profesorici Tatjani Rozman.

 

Želimo vam prijeten športni dan!

Dostopnost