Zahvala organizatorjev svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske Ljubno 2015

Organizatorji tekem za svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske, ki sta bili 14. in 15. februarja 2015 na Ljubnem ob Savinji, se vodstvu I. gimnazije v Celju zahvaljujemo za odlično sodelovanje pri izpeljavi tekem. Skupina gimnazijcev je bila vključena v organizacijski ustroj v vlogi prostovoljcev, katerih delo je bilo pomembno za uspešno izpeljavo tako velikega projekta kot so tekme za svetovni pokal. Vključeni so bili v marketing prireditve, tekmovalno pisarno, catering na celotnem stadionu ali pa so pomagali v animacijskem delu programa. Dijaki so v celoti izpolnili vsa naša pričakovanja oziroma so jih celo presegli, saj so svoje delo opravili odgovorno, zavzeto in z veliko mero entuziazma.  Prepričani smo, da so si tako pridobili izredno dragocene izkušnje, hkrati pa tudi pomembne reference, ki jim bodo v življenju prišle še kako prav.
Dijaki so bili v delo vključeni od srede, 11. februarja 2015 pa do nedelje, 15. februarja 2015.  Prosimo vas, da jim v teh dneh opravičite izostanek od pouka.
Seznam prostovoljcev:
Martin Budna 3.č, Filip Založnik 2.č, Karmen Zamernik 1.d, Jan Škruba 1.d, Laura Ternik 1.č, Žan Pečovnik, 3.č, Dejan Ugovšek 3.č, Žiga Kleine 3.č, Nina Horvat 3.e, Monika Videmšek 1.d, Darja Berložnik, 1.d in Jan Mogu 1.d. 
 Rajko Pintar
Predsednik
Ljubno 2015
 

Dostopnost