Rezultati šolskega ACM Tekmovanja – Bober

Šolsko tekmovanje v računalniškem razmišljanju in pismenosti – ACM Bober je potekalo od 13. do 17. novembra 2017. Udeležilo se ga je 240 dijakinj in dijakov.

Prvo mesto med prvimi letniki je osvojil  Lovro Drofenik iz 1. g, drugo mesto Valerij Kadilnik iz 1. d, tretje mesto pa Maja Krajnčič iz 1. e.

Prvo mesto med drugimi letniki je osvojil Luka Horjak iz 2. e, drugo mesto Ana Opalič iz 2. e, tretje mesto pa sta si razdelila Nina Lilija Sotlar  iz 2. g. in Matija Kocbek iz 2. b.

Prvo mesto med tretjimi letniki je osvojil Aljaž Žafran iz 3. č, drugo mesto David Zakšek iz 3. b, tretje mesto pa sta si razdelila Sara Božnik in Beno Učakar iz 3. b.

Prvo mesto med četrtimi letniki je osvojil David Opalič iz 4. d, drugo mesto Mojca Cvikl iz 4. b, tretje mesto pa Sergej Matek iz 4. c.

Državno tekmovanje bo 13. januarja 2018 v Ljubljani. Nanj je povabljenih 1 % najboljših tekmovalcev v državi. Dijaki, ki so se uvrstili na državno tekmovanje so Lovro Drofenik iz 1. g, Valerij Kadilnik iz 1. d, Maja Krajnčič iz 1. e in Luka Horjak iz 2. e.

Rezultati tekmovanja so objavljeni tudi v spletni učilnici Bober.

Vsem tekmovalcem iskrene čestitke!

Dostopnost