Poziv dijakom k oblikovanju dizajna za Kajuh majice

Zdravo, kajuhovke in kajuhovci! Res je, da se ne družimo v šolskih učilnicah ter na hodnikih, toda to še ne pomeni, da nismo skupaj. V okviru Dijaške skupnosti se veliko pogovarjamo med sabo in spet se obuja želja, da bi naredili “Kajuh majice”. Tu pa nastopite vi – kajti v projekt iskanja najbolj primernega dizajna želimo vključiti vas.

Vabim vas, da pripravite predloge (lahko so končni izdelki, risbe, skice ali zgolj ideje, ki jih bomo potem skupaj razvili) za dizajn Kajuhovih majic. Upoštevati je treba dve ključni merili.

Izbrati je treba takšen motiv, ki nas bo dijake in dijakinje povezoval z našo gimnazijo. Torej: kaj je za vas I. gimnazija v Celju?

Prav tako pa mora biti motiv na majici tako poseben in čisto naš, da se bomo razlikovali od drugih šol. Torej: kaj imamo mi, česar drugi nimajo?

Dve ideji že imamo – pročelje šole in pesnika Kajuha, po katerem se imenuje naša šola. Lahko ju razvijate po svoje, še raje pa bi videli čisto vaše, sveže ideje. Vabim vas, da ste pri oblikovanju kreativni in nas vse navdušite z dizajnom, na katerega bomo ponosni in nas bo tudi v teh časih povezoval!

Predlog za dizajn Kajuh majic mi pošljite najpozneje do vključno 20. novembra 2020 na moj mail:

timontasicc@gmail.com

Zbrane predloge bomo ovrednotili in najboljšega skupaj izglasovali!

Vaš »koronski« predsednik DS,

Timon Povše Tašić

Dostopnost