Natečaj za oblikovanje logotipa

V okviru projekta Erasmus + se letos sprašujemo, kako spremeniti potrošnjo. Ker smo tudi ekošola, želimo, da zeleno razmišljanje postane del našega vsakdana.

Vse kreativne posameznike vabimo k oblikovanju idejne zasnove logotipa, ki bo predstavljal naš projekt Erasmus +, ki nosi francoski naslov Consommer mieux, consommer différemment, slovensko ime projekta pa bi lahko bilo Razmisli in troši drugače.

Natečaj je namenjen vsem dijakom in dijakinjam I. gimnazije v Celju, še posebej pa likovnikom. Razmislite o konceptu trajnostnega razvoja, o odnosu do okolja ter predvsem o tem, kako lahko trošimo drugače. Te misli naj vas vodijo pri oblikovanju logotipa, ki bo predstavljal letošnji projekt in njegove vrednote. Med prispelimi deli bomo izbrali zmagovalnega, ki bo predstavljal našo šolo, vsi ostali pa bodo vključeni v skupinsko razstavo.

Če vas sodelovanje zanima, se za več informacij prijavite profesorici Katji Kovše na elektronski naslov katjakovse147@gmail.com. Pošljete lahko že končane izdelke ali pa le skice in ideje, ki jih bomo razvijali skupaj.

Dostopnost