NATEČAJ LEKTORSKEGA DRUŠTVA SLOVENIJE ZA KRATKO ANIMACIJO GIF

Lektorsko društvo Slovenije vabi k oddaji izvirne kratke animacije v formatu GIF na temo lektoriranja oz. lektorjev jezikovnih svetovalcev in njihovega dela. Najboljše tri animacije po izboru društvene komisije in javnega spletnega glasovanja oktobra letos bodo nagrajene s po 100 evri bruto.

 

Ne veste, kdo so lektorji jezikovni svetovalci? Povprašajte svojo učiteljico/učitelja slovenščine ali pobrskajte po spletu (priporočamo stran https://www.lektorsko-drustvo.si/).

Kakšno kratko animacijo iščemo? Izvirno risano animacijo v zanki, v razmerju 1 : 1, s priporočenim trajanjem 6 sekund. Animacija je lahko ustvarjena tudi na podlagi fotografskih in videopredlog, a le če je pošiljatelj hkrati avtor tega materiala. Zbrati želimo kratke animacije za uporabo v e-sporočilih in na družbenih omrežjih.

Pomembno! Animacijo do 15. oktobra 2023 pošljite na e-naslov: info@lektorsko-drustvo.si. Pripišite svoje ime in priimek, naslov in številko mobilnega telefona.

Drobni tisk: Z oddajo izdelka jamčite, da gre za izvirno avtorsko delo, in društvu dovoljujete prost prikaz in uporabo animacije na spletni strani v skladu z namenom natečaja. Hkrati mu dovoljujete hrambo, obdelavo in objavo osebnih podatkov za potrebe natečaja, skladno z uredbo GDPR.

Za več informacij glejte https://www.lektorsko-drustvo.si/natecaj-2023/.

 

Dostopnost