TVU foto natečaj Solidarnost

Dragi dijaki in zaposleni,

koordinatorji TVU nas s spodnjim besedilom vabijo k sodelovanju na foto natečaju Solidarnost. Če boste potrebovali pomoč, vam bom pri prijavi in z nasveti z veseljem pomagal.

Vabljeni!

Jože Petrak Zajc, prof.

 

 

V okviru projekta TVU smo se kot tematski koordinator odločili, da za vse izvajalce naše mreže pripravimo foto natečaj z naslovom SOLIDARNOST. S tem natečajem želimo pridobiti odziv vaših učencev in dijakov ter vseh zaposlenih, in sicer kako skozi svoje oči vidijo solidarnost ter kako bi jo ujeli v fotografski objektiv. Za to tematiko smo se odločili predvsem na podlagi letošnjega Evropskega leta za razvoj 2015, ki poteka pod sloganom »Naš svet, naše dostojanstvo, naša prihodnost« in ima cilj informirati, izobraževati, ozaveščati državljane Slovenije in EU o mednarodnem razvojnem sodelovanju. Ta slogan je hkrati tudi vodilna tema letošnjega TVU-ja.

Povabilo na foto natečaj velja vsem dijakom in zaposlenim. Natečaj traja do 26. 6. 2015, po koncu natečaja pa bo naša tričlanska komisija izbrala tri najboljše fotografije in njihove avtorje tudi nagradila. Fotografije naj avtorji pošljejo na naslov mateja.jager@sc-celje.si. Poleg fotografij je potrebno poslati tudi soglasje, ki se nahaja v priponki.

Poslane fotografije bomo objavili na FB strani Medpodjetniškega izobraževalnega centra, v končnem priložnostnem časopisu TVU promotor, končnem multimedijskem izdelku, prav tako pa jih bomo posredovali nacionalnemu koordinatorju projekta TVU Andragoškemu centru Slovenije.

Prepričani smo, da bomo prejeli veliko navdihujočih fotografij in motivov, v spodbudo pa naj vam bo naslednja pesem, ki jo je v podporo mednarodnega razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči posnela skupina 16 slovenskih glasbenikov pod imenom Slove’n’aid: https://www.youtube.com/watch?v=htO8YaL11AY.

 

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Mateja Rajh Jager, Koordinatorica TVU, Šolski center Celje

Dostopnost