Šteje le glasba

“V preteklih mesecih se je mojega domačega kraja prijelo ime kitajski Wuhan. A situacija vseeno ni bila tako črna, kot se je sprva mogoče zdelo. Časa v karanteni nisem posvetila le šoli, ampak tudi družini, starim hobijem in odkrivanju novih. Kot glasbenica pa verjamem, da je ravno glasba tista, ki je marsikomu pomagala skozi težavno obdobje, zato sem tudi sama namenila velik del vaji in ustvarjanju.

Pred kakšnim letom sem si zaželela, da bi ponovno posnela kakšen videospot, a je ideja zaradi natrpanega urnika izvisela. Čas pandemije pa se mi je zdela odlična priložnost, da svoj čas posvetim novi priredbi. In tako je nastala pesem znane thrash metal skupine Metallica z naslovom Nothing Else Matters v malo bolj akustični izvedbi.

Takoj ko je bilo spet možno, sem pesem posnela v Studiu Lugoton pri Bojanu Lugariču iz Slovenskih zvokov, s katerim smo tudi do sedaj odlično sodelovali. Pred kakšnim tednom pa smo s studiom Foto-Video Blisk v Muzeju baroka v Šmarju pri Jelšah posneli še spot. In tukaj je – nova priredba v končni obliki.

Vljudno vabljeni k ogledu posnetka na spodnji povezavi in vam želim veliko užitkov ob poslušanju,” nam sporoča dijakinja 3. letnika glasbene gimnazije Eva Novak.

 

Dostopnost