Slovenija – Iran v Dvorani Kajuh

Naša nova telovadnica se vse pogosteje uporablja ne le za pouk športne vzgoje, pač pa tudi za šolska športna tekmovanja in rekreacijo. Poskušamo pa našo res lepo Dvorano Kajuh promovirati tudi z organizacijo mednarodnih tekem. Tako smo v decembru na pobudo JK Ivo Reya iz Celja že gostili mednarodni judo turnir (sodelovali so judoisti iz 8 držav) in državno prvenstvo v judu za mlajše kategorije. 

V torek, 23. januarja 2018, ob 18. uri pa bo v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije v naši dvorani še zadnja pripravljalna tekma slovenske futsal reprezentance pred začetkom evropskega prvenstva. Slovenija se bo pomerila z eno najmočnejših ekip (3. na svetu) v dvoranskem nogometu — Iranom. Slovenska reprezentanca bo trening pri nas opravila v soboto zvečer, 20. 1., iranska pa v nedeljo, 21. 1. Selektor slovenske reprezentance je Celjan Andrej Dobovičnik, nekoč tudi sam odličen igralec in državni prvak.

Vse, ki vas zanima, kako je videti dvoranski nogomet na najvišji ravni, vabimo na ogled treningov, predvsem pa tekme, ki bo zagotovo polna znanja in mojstrskih potez.

Dostopnost