Pridite na avdicijo za naš muzikal!

Avdicija za muzikal, ki smo ga predstavili v oddaji šolskega radia, bodo v torek, 15. oktobra., in v petek, 18. oktobra, 7. in 8. šolsko uro v Gimnazijki. Vljudno prosimo profesorje, da dovolite dijakom izostanek od pouka, če bodo želeli priti na avdicijo. Med ocenjevalci bo profesorica Adriana Požun Pavlovič in trije dijaki: Tina Vorina, Zarja Nemec in Sven Pungartnik Rauter. Vsak posameznik, ki bo prišel na avdicijo, ali je pripravljen na kakršen koli način sodelovati, bo v Gimnazijki sam z nami in se nam bo predstavil.

Pozivamo vse dijake; likovnike, ki bi bili pripravljeni sodelovati pri izdelavi raznih rekvizitov in scene, seveda pa tudi tehnike, da bi pomagali pričarati newyorško vzdušje. Ne smemo pozabiti na ples, ki bo popestril sceno, zato k sodelovanju vabimo dijake, ki bi radi koreografirali plesne točke. Zelo iskani pa so tisti, ki so se pripravljeni preizkusiti v vlogi ‘multipraktičnega’ režiserja. Njihova naloga bi bilo urejanje dogajanja na sceni in hkrati delo z igralci.

Na avdiciji boste igralci dobili izseke scenarija in se predstavili v različnih vlogah in situacijah. Pevsko nadarjenost pa nam boste pokazali s pesmijo po izbiri. Manjšina vlog nima pevske točke, zato ste vabljeni tudi tisti z malo manj posluha. Vsi zainteresirani morate biti pripravljeni vsaj enkrat na teden žrtvovati svoj prosti čas za ustvarjanje muzikala (a ponudba je še malce bolj mamljiva, saj vam bo aktivnost zapolnila vse OIV ure).

Upamo, da boste prišli v čim večjem številu. Naj vas ne bo strah, delo bo zabavno in pestro, končni izdelek pa nedvomno izjemen, navsezadnje je to muzikal z izvirnim besedilom in izvirno glasbo.

Vabljeni!

Dostopnost