Nagradni likovni natečaj

Ste tudi vi opazili več razpisov za likovne natečaje?  

Študentski, d.o.o. in Hiša kulture Celje razpisujeta nagradni likovni natečaj na temo mladi v sodobni družbi, saj se v sodobnem času, ki je poln vprašanj in negotovosti glede prihodnosti, ljudem pa hkrati ponuja nekoč neslutene možnosti za osebni razvoj in izbiro življenskih poti, pogosto vprašamo, kje je mesto mladine danes, kaj vse lahko mladi prispevajo k sodobni družbi in kako bodo živeli v prihodnosti.

Študentski servis Celje se je zato odločil fasado za svojim poslovnim prostorom v centru Celja nameniti urbanemu likovnemu izrazu mladih in s Hišo kulture Celje ob mesecu kulture razpisal nagradni likovni natečaj. Cilj natečaja je prenesti nekaj likovne ustvarjalnosti z mladostno svežino v javni prostor. Natečaj je odprt od 25. januarja 2016 do 15. februarja 2016.

Vsem, ki boste sodelovali, sporočamo, da bodo ure, ki jih boste namenili tej poslikavi, priznane v okviru OIV (likovna dejavnost), zato se oglasite pri profesorici Vesni Milojević, kjer dobite še več koristnih informacij. Podatke o natečaju lahko preberete tudi na tej povezavi: https://www.facebook.com/events/1126836347362163/

Vabljeni!

Dostopnost