Naši bivši in sedanji dijaki med najboljšimi športniki

V ponedeljek, 28. 1. 2019, so v Narodnem domu tradicionalno razglasili najboljše športnike Celja, ki je z naskokom najbolj športno mesto v državi. Med njimi je kar nekaj naših bivših in zdajšnjih dijakinj in dijakov.

Za ekipo leta so pri dekletih izmed dveh nominiranih razglasili Ženski košarkarski klub Cinkarna Celje. Med njimi so: Ksenija Mitrić (3. d), Ana Kop (3. f), Mojca Jelenc, Marta Ostojić, Blaža Čeh (vse 1. d) ter bivše dijakinje: Aleksandra Grošelj, Larisa Ocvirk in Andrea Marić.

Pri moških je bila nominirana samo članska ekipa Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško, katere član sta Domen Makuc (4. g) in bivši dijak Jaka Malus.

Za naj športnico je bila izbrana naša bivša dijakinja Anamari Velenšek (Judo klub Z’dežele Sankaku).

Planinska zveza Slovenije pa je za najboljšega športnega plezalca razglasila Jerneja Krudra, našega bivšega dijaka, zmagovalca skupnega seštevka svetovnega pokala v balvanih, kar mu je uspelo kot prvemu Slovencu. 

Vsem iskeno čestitamo!

Več o obeh športnih dogodkih si lahko preberete na naslednjih povezavah:

https://www.celje.info/sport/kdo-naj-sportniki-celja-za-leto-2018/?fbclid=IwAR0J0-J3G3cWK9WOtxPtOEGOIGxVDek14xsYcKsKstt7UyZ7T59sRLzyjOg

http://www.nt-rc.si/radio-celje/najboljsa-garnbretova-in-kruder/?fbclid=IwAR2QgkhBGmROcOrGNqDiV7UNPH6DfEU7Ls5MFmL5ctyENOJ3ga5OnhmdOBc

Vir foto: celje.info

Dostopnost