Naše odbojkarice tretje v državi

Na finalnem turnirju najboljših kadetskih ekip v odbojki so odbojkarice Odbojkarskega kluba Braslovče osvojile tretje mesto, kar šest igralk kluba iz Braslovč pa je dijakinj I. gimnazije v Celju. Lara Jelen, Zoja Kalar, Rima Posedel, Živa Šalej, Iza Zorenč in kapetanka Manca Oštir so se na finalni turnir štirih najboljših ekip v državi uvrstile z odličnimi predstavami med športno sezono in sobotno četrtfinalno zmago nad ekipo Ankarana.

V nedeljskem polfinalu so nato v izjemni odbojkarski tekmi morale priznati premoč domačinkam iz Ljubljane, nato pa so se v tekmi za tretje mesto zbrale in suvereno premagale igralke Formisa iz Hoč. Rima Posedel je s turnirja odnesla tudi priznanje za najboljšo napadalko, medtem ko je Zoja Kalar s soigralkama, Evo Satler in Živo Donko, dobila nagrado za najlepšo napadalno akcijo, ki so jo izvedle v tekmi za tretje mesto.

To že je drugi izjemen uspeh istih odbojkaric, ki so pred nekaj meseci s člansko ekipo Braslovč, kot najmlajša ekipa v Sloveniji, osvojile drugo mesto v državni odbojkarski ligi (1. B).

Čestitamo!

Dostopnost