MEPI popoldne

Z delom smo začeli tudi mepijevci. Po septembrskem uvodnem srečanju smo 19. oktobra organizirali MEPI popoldne. Stari člani so najprej predstavili, kako so doživeli svoje pustolovske odprave in z nami delili svoje izkušnje preživetja v naravi. Po zelo zanimivih predstavitvah so sledile spoznavne igre in člani so se med seboj še bolje spoznali. Stari mepijevci so novincem pomagali z nasveti pri organizaciji dela in predvsem pri usklajevanju šolskih obveznosti z delom pri projektu MEPI. Če se projekta lotiš resno in predano, so tri najpomembnejše sposobnosti, ki jih boš gotovo razvil: organiziranost, discipliniranost in vztrajnost. 

V zadnjem delu smo izvedli še delavnico zastavljanja ciljev in se naučili postaviti specifičen, uresničljiv, dosegljiv, merljiv, atraktiven (in še kakšen) cilj. Ugotovili smo, da si je cilje zastaviti mnogo težje, kot se zdi na prvi pogled. Vsekakor pa je dobro zastavljen cilj bistven za uspešno delo. 

Popoldne je hitro minilo in veselimo se novega skupnega srečanja v novembru. Do takrat pa nas čaka individualno delo. 

V projektu letos sodeluje 24 dijakov na vseh treh stopnjah: 7 na bronasti, 11 na srebrni in 6 na zlati stopnji. 

Vabljeni k ogledu fotografij z MEPI popoldneva: https://www.facebook.com/pg/prvagim/photos/?tab=album&album_id=2218654111757701

Dostopnost