Kulturni maraton 2019

Kulturni maraton bomo tekli v četrtek, 7. februarja, od osmih do pol enih. Ob 8.00, 9.00 ali 10.00 se udeležite dogodka, ki ste si ga izbrali, sledi čas za malico, ob 11.10 pa se zberite v matičnih učilnicah, da boste skupaj z razrednikom odšli v Dvorano Kajuh in prisluhnili koncertoma pevskega zbora in orkestra ter skupine Jazzy Pižons. Koncert se začne ob 11.30 in bo trajal približno eno uro.

Novinarji Kajuh Pressa in člani foto-video krožka bodo dogodke na Kulturnem maratonu ves dopoldan fotografirali in snemali, dogajanje pa boste lahko spremljali tudi po Snapchatu.   

Program in urnik vseh prireditev si lahko ogledate na naši spletni strani v rubriki Aktualni dokumenti in na velikem plakatu v pritličju. Vse, ki ste se prijavili na predstavitev naravnih znamenitosti in kulturnih značilnosti indonezijskega otoka Flores, obveščamo, da bo predstavitev v učilnici 29 v pritličju in ne v učilnici 6, kot je bilo prvotno objavljeno.

Dijaki, javite se nadzornim profesorjem in se podpišite na listo prisotnosti. 

Malica bo hladna, prevzeli jo boste lahko kadar koli med 7.30 in 11.00. Če hladnega obroka ne želite, malico pravočasno odjavite.

Želimo vam veliko kulturnih užitkov.

Dostopnost