Dejavnosti Zdrave šole v ponedeljek, 23. 12. 2013

Obveščamo vse dijake, da bodo v ponedeljek, 23. 12. 2013, peto in šesto šolsko uro potekale aktivnosti v okviru Zdrave šole.

Dijaki prvih in tretjih letnikov si boste ogledali plesno predstavo različnih plesnih zvrsti. Predstava bo potekala v veliki telovadnici. Spremljali vas bodo razredniki in profesorji, ki vas poučujejo peto in šesto šolsko uro.

Dijakih drugih letnikov boste pripravili razredno uro na temo čokolada. Za uro zdrave šole pripravite kratko PPT-predstavitev. Izdelate lahko plakate, zloženke, sladice in izdelke na to temo. V razredu pripravite predstavitev in pogostitev za sošolce, razrednike,  povabite tudi profesorje, ki vas poučujejo peto in šesto šolsko uro.

Dijaki četrtih letnikov pa boste v začetku pete šolske ure zbirali prispevke za tiste, ki potrebujejo pomoč (glejte obvestilo Velika dobrodelna akcija). Ob 12.30 uri se boste udeležili  nastopa našega mladinskega pevskega zbora v Gimnazijki, kjer bomo uradno predali zbrane prispevke predstavnikom institucij. Spremljali vas bodo razredniki in profesorji, ki vas poučujejo peto in šesto šolsko uro.

Vsem profesorjem in dijakom želimo lepe praznične trenutke.

Dostopnost