Dan brez računalnika

V petek, 22. 1. 2021, bo na pobudo Dijaške skupnosti in s soglasjem g. ravnatelja za vse dijakinje, dijake in zaposlene DAN BREZ RAČUNALNIKA.

Ker v letošnjem šolskem letu že tri mesece več kot le pridno delujemo na daljavo (če k temu prištejemo še pouk na daljavo v lanskem šolskem letu, pa že pol leta), je prav, da en dan v celoti preživimo brez sedenja za računalniškimi in drugimi zasloni. Aktivno ga preživimo, v naravi ali doma. Razmigajmo se, fizično in mentalno, poskrbimo za svojo kondicijo in dobro razpoloženje. Lahko pa kaj zanimivega in okusnega tudi naredimo, npr. spečemo pecivo, pripravimo čajanko ali pa kakšen okusen napitek, ustvarimo risbo, napišemo pesem ali pa jo le zapojemo, začnemo brati knjigo, ki smo si jo že dolgo želeli, pa za to nismo imeli časa … Dan preživimo tako, da nam bo dal čim več pozitivne energije za vse, kar sledi. In upajmo, da to ni spet le pouk na daljavo …

Veseli bomo, spoštovani profesorji in dragi dijaki, če boste z nami delili kakšen zanimiv, prijeten ali zabaven utrinek tega dne. Svoje fotografije, posnetke ali pa morda kar misli ob dnevu brez računalnika lahko delite z nami na naslovu: danbrezracunalnika@gmail.com ali v inbox Instagrama ali Facebooka.

Dostopnost