Uporabljate zastarel brskalnik Internet Explorer 6 ali starejši. Namestite si drug brskalnik ali nadgradite novejšo različico Internet Explorerja za izboljšanje vaše spletno varnosti in zasebnosti.

I. gimnazija Celje

ustanovljena 1808

Šola s tradicijo – za danes in jutri.

Vpis na I. gimnazijo v Celju

Obvestilo!

Vse kandidate, ki se prijavljajo za vpis v srednje šole za prihodnje šolsko leto 2020/2021 obveščamo, da bomo izvedli preizkuse nadarjenosti, ki so pogoj za vpis v umetniško gimnazijo, in razgovore z devetošolci, ki se prijavljajo za vpis v športni oddelk Gimnazije, po izteku ukrepa začasnega prenehanja vzgojno - izobraževalne dejavnosti. Prav tako bo prvotno postavljen rok za prijavo za vpis v srednje šole za prihodnje šolsko leto (to je 2. 4. 2020) prestavljen.

Tistim devetošolcem, ki ste morda prijavnico za vpis že poslali, naj povemo, da bodo seveda že poslane prijavnice sprejete in upoštevane, sicer pa je rok za prijavo, ki je določen z rokovnikom, kot rečeno, prestavljen in bo sporočen naknadno, ko se bodo učenci vrnili v šolske klopi.

Znani bivši kajuhovci ti lahko pomagajo pri odločitvi (video)

Splošna gimnazija (video)

Klasična gimnazija (video)

Umetniška gimnazija - glasbena smer (video)

Športni oddelek gimnazije (video)

 

Prijavnica za vpis v srednjo solo - verzija 2020-21 Izjava trenerja Potrdilo o članstvu v športnem klubu Potrdilo panožne zveze Prijava na preizkus glasbene nadarjenosti Predmetniki vseh smeri Omejitve vpisa v preteklih letih Pomembni_datumi_vpisnega_postopka.pdf