Uporabljate zastarel brskalnik Internet Explorer 6 ali starejši. Namestite si drug brskalnik ali nadgradite novejšo različico Internet Explorerja za izboljšanje vaše spletno varnosti in zasebnosti.

I. gimnazija Celje

ustanovljena 1808

Šola s tradicijo – za danes in jutri.

Razpis za biološki poletni tabor

12.04.2019     JasnaMarković

V četrtek, 11. 4. 2019, smo na biološkem krožku gostili našega bivšega dijaka, biologa Jana Gojznikarja, ki nam je predstavil poletni biološki tabor.
 
Dijaški biološki tabor je tabor z večletno tradicijo, ki združuje vse dijake, ki jih zanima živi svet. Na taboru poleg pridobivanja praktičnih izkušenj na terenskem delu z organizmi, udeleženci vedno doživijo mnogo dogodivščin in stkejo nova poznanstva ter prijateljstva, ki pogosto vztrajajo tudi med študijem. Tabor je tako več kot le tabor - je neprecenljiva izkušnja, ki je že marsikaterega bodočega naravoslovca zapeljala na pot raziskovanja življenja in narave.
 
Letošnji Dijaški tabor bo potekal med 30. junijem in 7. julijem na Kozjanskem. Tabor organizira Herpetološko društvo - Societas herpetologica slovenica, kotizacija za celoten tabor pa znaša 100 €. Prijave na tabor se bodo odprle že 10. maja. Število mest je omejeno, zato pohitite! ;)
 
Spletna stran: https://biotabor.si/