Uporabljate zastarel brskalnik Internet Explorer 6 ali starejši. Namestite si drug brskalnik ali nadgradite novejšo različico Internet Explorerja za izboljšanje vaše spletno varnosti in zasebnosti.

I. gimnazija Celje

ustanovljena 1808

Šola s tradicijo – za danes in jutri.

Predavanje družboslovnega društva o prekarnem delu

11.03.2019     NinaTrojner

V sredo, 13. marca, ob 9.40 bo v Gimnazijki marčevsko predavanje družboslovnega društva. Tokrat nas bo obiskal dr. Gorazd Kovačič, docent sociologije na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, predsednik Sindikata Univerze v Ljubljani in podpredsednik Visokošolskega sindikata Slovenije. Tema predavanja bo prekarno delo. Predavatelj bo pojasnil, kaj je prekarno delo in kakšne so njegove posledice za delavce. V številkah bo predstavil, koliko ga je v Sloveniji, kako in zakaj se je postopno razširilo in katere skupine so najbolj ranljive. Pojasnil bo tudi, ali in kako ga je mogoče omejiti. Na koncu se bo skupaj z vami vprašal, kaj ti trendi pomenijo za vas in vaše odločitve o izobraževanju.

Vabljeni!

 

 

 

<p style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Calibri, Helvetica, sans-serif, EmojiFont, " apple="" color="" emoji",="" "segoe="" ui="" notocoloremoji,="" symbol",="" "android="" emojisymbols;="" font-size:="" 16px;"="">