Uporabljate zastarel brskalnik Internet Explorer 6 ali starejši. Namestite si drug brskalnik ali nadgradite novejšo različico Internet Explorerja za izboljšanje vaše spletno varnosti in zasebnosti.

I. gimnazija Celje

ustanovljena 1808

Šola s tradicijo – za danes in jutri.

Pomladni športni dan za 1., 2. in 3. letnik

01.06.2019     MajaMedvešek

V ponedeljek, 3. 6. 2019, bo pomladni športni dan. Izvedli bomo pohode na tri različne destinacije. Malica bo odjavljena, če kdo želi, se lahko prijavi na malico in jo dvigne pred odhodom. Dijaki prvega in drugega letnika, ki greste na vlak, plačate za vozovnico 1,86 eur (položnico dobite po pošti). 

Na sebi imejte primerna športna oblačila in planinsko obutev. Priporočamo tudi pohodniške palice. Dijaki, ki ne boste ustrezno obuti, se pohoda ne boste mogli udeležiti, zato boste športni dan nadomeščali na koncu šolskega leta. 

Prvi letnik: pohod na Govce nad Laškim
Zbor bo ob 8.00 uri na železniški postaji Celje, z vlakom se bomo odpeljali v Laško – odhod vlaka bo ob 8.20 uri. Odhod vlaka iz Laškega v Celje bo ob 14.19 uri.

Drugi letnik: pohod na Resevno
Zbor bo ob 8.15 na železniški postaji Celje, z vlakom se bomo odpeljali v Šentjur – odhod vlaka bo ob 8.30 uri. Odhod vlaka iz Šentjurja v Celje je ob 13.03 uri.

Tretji letnik: pohod na Celjsko kočo
Zbor pohodnikov bo na šolski ploščadi ob 8.00 uri.

Dijaki, ki imate zdravniško opravičilo, boste prišli ob 8.00 uri v šolo in dobili zaposlitev. Zbor je na šolskem dvorišču.

Želimo vam prijeten športni dan!