Uporabljate zastarel brskalnik Internet Explorer 6 ali starejši. Namestite si drug brskalnik ali nadgradite novejšo različico Internet Explorerja za izboljšanje vaše spletno varnosti in zasebnosti.

I. gimnazija Celje

ustanovljena 1808

Šola s tradicijo – za danes in jutri.

Podelitev nagrad in pohval za dosežke na področju naravoslovja, informatike, logike in matematike v šolskem letu 2017/2018

10.06.2018     AlojzRobnik

V letošnjem šolskem letu so naši dijaki na državnih tekovanjih iz naravoslovja, fizike, astronomije, kemije, biologije, informatike, logike in matematike dosegli 57 srebrnih in 38 zlatih priznanj. Na mednarodna tekmovanja se je uvrstilo 9 dijakov. Ker je nekaterim dijakom to uspelo večkrat, imamo kar 12 uvrstitev v slovenske ekipe za tekmovanja na mednarodni ravni. 

Podelitev nagrad in pohval za nagrajene na državnih in mednarodnih tekmovanjih ter udeležence mednarodnih tekmovanj, ki še bodo do konca šolskega leta, bo v petek, 15. junija 2018, ob 10.30 v Gimnazijki. 

Aktiv matematikov, ki je letos pripravil prireditev, vljudno vabi gospoda ravnatelja, oba pomočnika ravnatelja, profesorje in seveda nagrajence na svečano podelitev priznanj.